ajax loader
simorghland

07:17:41am

1403 / mehr (7) / 19

Fall

Thursday

Animal name of the year: Whale

Until the beginning of Spring:

The name of the spectacular region:

زيارتگاه امامزاده بابا پير احمد

باستانی

Isfahan province

City Name:bon

Hours and kilometers to Isfahan:h--- k

User Points :

امامزاده بابا پیر احمد(ع) بن در نزدیکی رودخانه زیبای زاینده رود و در میان باغات سر سبز حاشیه زاینده رود حدفاصل شهرستان سامان و بن در استان چهارمحال و بختیاری واقع شده است.مامزاده سید میر احمد (ع) یکی از ۴ فرزند (و یکی از ۳ فرزند ذکور) امامزاده سید بهاء الدین محمد (ع) مدفون در روستای شیخ شبان و در 10 کیلومتری شهر سامان و ۱۴ کیلومتری شهر بن است،که هر ساله زیارتگاه عاشقان و دوستداران اهل بیت می باشد.این امامزاده دارای دو برادر و یک خواهر نیز بوده است. دو برادر به نام های سید ابراهیم ( مدفون در منطقه کرکن اصفهان ) و سید محمد( مدفون در شوشتر ) ،و خواهر ایشان به نام فاطمه است که در ناحیه چهار سوق شهر اصفهان دفن شده است.

شجره نامه امامزاده سید احمد: بنا به اعتقاد اهالی، امامزاده بابا پیر احمد فرزند امامزاده سید بهاء الدین محمد و از نوادگان حضرت امام موسی کاظم است.وقتی که حضرت امام رضا(ع) به خراسان تشریف فرما شدند،حضرت سید ابراهیم وحضرت میرعلاءالدین حسین وشاه چراغ با پانزده هزار نفر از امامزادگان و جمعی از شیعیان به سرپرستی شاه چراغ، برای دیدار حضرت امام رضا(ع) از مدینه به ایران حرکت نمودند، در طی مسیر در نزدیکی شیراز به یکی از حاکمان مأمون حاکم منطقه (قُتلُ خان)برخورد می‌کنند و مراتب ورود آنان توسط حاکم به مأمون اطلاع داده می‌شود اما مأمون مانع ورود آنان به خراسان میشود تا مجدداَ به مدینه باز گردند اما یاران امام رضا اهمیتی نمیدهند، بنابرین حاکم منطقه قتلق خان با چهل هزار نیرو با یاران امام وارد جنگ میشود که در این جنگ نابرابر میرعلاءالدین حسین، شاه چراغ و سید ابراهیم به شهادت می‌رسند وبقیه متواری می‌شوند، اما دشمن به تعقیب آنان پرداخته و اکثر آنان را به شهادت می‌رساند که مزار آنان زیارتگاه محبان علوی می‌شود. و اما امامزاده سید احمد معروف به باباپیراحمد واقع در آخرین محدوده باغهای دراز دره(ملسجان شهر بن) دفن گردید.

بنای تاریخی مقبره: مصالح بکار رفته در آن گچ و آجر است که متعلق بدوره قاجار می‌باشد. مقبرۀ تاریخی امامزاده دارای سه ورودی در جهت های مختلف است که تزئینات این بنای تاریخی نقاشی‌هایی با موضوعات مذهبی از جمله صحنه‌های عاشورا در زیر سقف گنبد است و پلان اصلی این بنا، هشت ضلعی است، که با ۱۶ طاق نما به گنبد دوپوش و مدور بنا، تبدیل و متصل شده است.

You can post your comments about this place and participate in the rating. This can help your friends to make a more accurate choice. But you need to register or login.